Store exclusive services : High Quality(Strictquality inspection) Fast shipping(we shipwithin 24 hours)  Free Gift(Cute Gift Random send)
Kids Entertainment For Parties

Mommies & Daddies plan nak buat birthday party untuk anak? Dan nak dapatkan kids entertainment for parties untuk event tu? Jom Amy bagitahu Mommies & Daddies. Mommies & Daddies boleh dapatkan servis kids entertainment for parties di KidsterActive. Pastinya party lebih meriah dan anak-anak riang gembira.

Kids entertainment for parties

Kelebihan Bermain untuk Anak-anak | Kids Entertainment For Parties

Kids entertainment for parties

Mommies & Daddies mesti tahu anak-anak memang suka bermain. Sebagai ibu bapa, kita tak boleh nak halang anak daripada bermain. Oleh itu, kalau Mommies & Daddies plan nak buat party, bolehlah pertimbangkan beberapa aktiviti sebagai kids entertainment di party tersebut.

Sebab apa Amy cadangkan Mommies & Daddies tambahkan aktiviti ni? Kerana anak-anak dapat bermain dan ia memberikan kelebihan untuk anak-anak Mommies & Daddies.

Amy senaraikan kelebihannya di bawah:

  • Bermain dapat membantu terhadap komunikasi anak-anak. Hal ini kerana, apabila terdapat aktiviti semasa majlis maka, anak-anak dapat bermain dan lebih berkomunikasi dengan kawan-kawan mereka.
  • Selain itu, fizikal dan mental anak-anak lebih berkembang. Hal ini kerana, apabila mereka bermain, ia dapat mengaktifkan anggota badan dan otot-otot kecil. Terutama yang melibatkan aktiviti seperti melukis, membina, mewarna dan lain-lain.

Seterusnya, Mommies & Daddies dapat create moment indah dengan anak-anak. Amy tahu setiap ibu bapa mahukan moment yang indah bersama anak-anak kan? Jadi, dengan adanya hiburan dalam majlis confirm dapat cipta moment indah tersebut.

Mommies & Daddies boleh rakam moment anak-anak bermain bersama kawan-kawan mereka. Apabila anak-anak happy, Mommies & Daddies pun senang hati kan. Dari situlah terciptanya pengalaman yang indah bersama anak-anak.

KidsterActive Menawarkan Pelbagai Jenis Kids Entertainment for Parties

1. Mascot With Talent

Kids entertainment for parties

Mascot with talent merupakan salah satu servis kids entertainment yang ditawarkan oleh KidsterActive. Pelbagai jenis maskot yang disediakan oleh syarikat kami. Oleh itu, Mommies & Daddies boleh dapatkan mascot with talent kesukaan anak-anak bagi menyerikan lagi majlis.

Amy tak menafikan bahawa kanak-kanak sangat minat dengan kartun atau animasi. Kehadiran maskot dapat menceriakan hari mereka. Mereka pasti teruja kerana dapat melihat kartun yang mereka minat secara real life.

Antara mascot with talent yang disediakan di KidsterActive seperti Mickey Mouse, Spiderman, Bugs Bunny, Minion dan banyak lagi. Mommies & Daddies boleh dapatkan dengan harga RM450 bagi tempoh 2 jam dengan waktu rehat selama 3 minit.

2. Sand Art

Kids entertainment for parties

Selain itu, aktiviti sand art turut disediakan untuk kanak-kanak. Sand art merupakan aktiviti mewarna menggunakan pasir bersih yang berwarna.

Aktiviti ini dapat membina pemikiran kreatif terhadap anak-anak. Malahan, ia dapat merangsang deria sentuh mereka. Mommies & Daddies tak perlu risau tentang keselamatan kerana KidsterActive menawarkan sand art yang sesuai untuk kanak-kanak.

Servis sand art ditawarkan dengan harga serendah RM400. Harga ini untuk 70pcs small sand art atau 30pcs sand art board dan didatangkan bersama 1 kru dan peralatan yang diperlukan.

3. Giant Bubble | Kids Entertainment for Parties

Kids entertainment for parties

Seterusnya, KidsterActive juga menyediakan khidmat giant bubble. Melihat belon buih berterbangan di udara sangat mengujakan. Anak-anak mesti berlari-lari nak kejar belon di udara.

Orang dewasa macam Amy pun teruja bila melihat belon buih di udara. Giant bubble ni mendatangkan rasa gembira dan teruja untuk kanak-kanak bahkan orang dewasa.

Mommies & Daddies boleh dapatkan giant bubble dengan harga RM450 per 10 liter termasuk peralatan dan kru. Jadi, Mommies & Daddies kalau nak tengok belon buih berterbangan di majlis anak-anak bolehlah dapatkan giant bubble dengan syarikat kami.

4. Game Stall

Kids entertainment for parties

Di samping itu, game stall juga ditawarkan untuk Mommies & Daddies. Game stall ini bukan sahaja untuk kanak-kanak tapi Mommies & Daddies pun boleh bermain sekali.

KidsterActive menawarkan pelbagai jenis game stall kepada pelanggan. Antara jenis game stall yang ditawarkan adalah seperti:

  • Money Chamber
  • Dunkin Booth
  • Crazy Parking

Harga yang ditawarkan untuk Money Chamber adalah RM1100, manakala bagi Dunkin Booth berharga RM800. Bagi harga game stall lain adalah sebanyak RM500/stall.

Game stall didatangkan bersama kru. Manakala, bagi caj penghantaran atau transport pula adalah sebanyak RM200/site.

5. Clown Mingling & Balloon Sculpture

Kids entertainment for parties

KidsterActive turut menyediakan servis clown mingling berserta balloon sculpture. Kanak-kanak bila jumpa clown, mereka mesti seronok kan. Mereka sanggup beratur sebab nak balloon yang mereka suka.

Bila dah dapat balloon, jelas terpancar wajah ceria masing-masing. Amy tahu setiap ibu bapa apabila melihat anak ceria ia menjadi satu kepuasan hati. Kehadiran clown juga mampu menghiburkan anak-anak serta tetamu.

Hal ini disebabkan oleh penampilan atau gelagat lucu yang ditampilkan oleh clown. Jadi, Mommies & Daddies boleh dapatkan clown mingling & balloon sculpture di KidsterActive dengan harga RM400 untuk 2 jam.

Oleh itu, Mommies & Daddies dah tahukan bahawa terdapat pelbagai servis kids entertainment for parties untuk majlis anak tersayang. Jadi, Amy cadangkan Mommies & Daddies untuk dapatkan servis tersebut di KidsterActive.

Ingin Tahu Lebih Lanjut Tentang Servis Kami?

Mommies & Daddies berminat untuk mengetahui dengan lebih lanjut mengenai kids entertainment for parties di KidsterActive? Mommies & Daddies boleh hubungi kami di sini.

Sekiranya Mommies & Daddies nak lihat servis lain yang kami tawarkan, boleh layari laman web KidsterActive.